Sergiu M. Brădean

Home » Uncategorized » Cum aleg biserica potrivita?

Cum aleg biserica potrivita?

Diana scria asta în urma cu câțiva ani când ne doream să ne integrăm într-o Biserică vie în care să creștem și în care să ne simțim acasă. Interesant este însă că întrebările sunt încă foare relevante. Și acum nu spun că sunt relevante pentru noi în contextul nostru, ci sunt pertinente și relevante pentru direcția în care pare că merge biserica.

Me4Hisglory

Cum aleg biserica potrivita? Sau mai bine zis, exista cu adevarat biserica potrivita sau e doar o notiune folosita ca sa ne scuzam alegerile?

De cand ne-am mutat in USA, am fost intr-o cautare continua a unei comunitati in care sa ne simtim “acasa”.  Scoala nu ne-a fost de mare ajutor pe partea asta, mai ales ca cel putin 3 duminici din cele 5 petrecute aici le-am avut programate de catre scoala. Am vizitat locuri, pe care cei de aici le numesc biserici si care in cultura de aici fac furori, dar care pentru mine nu au fost decat sali de spectacol – uneori mai reusit, alteori mai putin reusit. Cum sa te simti acasa cand in jurul tau sunt mii de oameni, iar lumina e semi obscura? Cum sa te simti acasa cand cel care predica are cercel im ambele urechi? Cum sa te simti acasa cand pastorul e…

View original post 141 more words

Advertisements

2 Comments

  1. valy munteanu says:

    Te asteptam la Constanata la BCB2 , si poate nu o fi ceea ce cauti, dar cu siguranta un loc in care Dumnezeu vorbeste oamenilor, te dorim in echipa noastra. Binecuvantarea Domnului sa va insoteasca.
    Valy Munteanu, Constanta,4.06.14

    • Multumesc frate Vali pentru încurajari! 🙂 Oricum, ceea ce scriu nu are legatura acum cu Constanta. În schimb, noi ne-am simțit foarte bine acolo. Pot spune că ne-am simțit “ca acasă” în biserica Golgota.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1,836 other followers

Follow Sergiu M. Brădean on WordPress.com
%d bloggers like this: